Toronto odvrátilo aj druhý mečbal Bostonu, sériu rozlúskne súboj číslo sedem

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Toronto odvrátilo aj druhý mečbal Bostonu, sériu rozlúskne súboj číslo sedem

Nylander sa stal režisérom vyrovnania série.
Nylander sa stal režisérom vyrovnania série.Profimedia
Zámorská profiliga ponúkla iba jediný duel vyraďovacích bojov, v ktorom si Toronto postrážilo svoj ľad a vynútilo si siedmy zápas. Boston tak premárnil druhý postupový mečbal do štvrťfinále play-off NHL. O prienik ďalej sa oba celky pobijú 5. mája od 2:00 SEČ.

Toronto - Boston 2:1

/stav série: 3:3/

Po tesnom víťazstve 2:1 po predĺžení vyhrali Maple Leafs rovnakým pomerom tentoraz už v základnej hracej dobe. Na úvodný gólový moment šiesteho merania síl sa čakalo až do záveru druhej tretiny, keď sa v 40. minúte presadil William Nylander.

Švédsky ostrostrelec pridal svoj druhý zásah dve minúty pred koncom tretej časti a až táto trefa sa napokon ukázala ako víťazná. V čase 59:59 sa totiž na listinu strelcov zapísal aj hosťujúci Morgan Geekie, prehru už však neodvrátil.

Vo farbách Bruins hrajú dvaja českí hokejisti - Pastrňák a Zacha. Napínavá séria tak logicky zaujíma tamojších fanúšikov aj z pohľadu príchodu možných posíl do národného tímu pred domácim svetovým šampionátom. O všetkom dôležitom rozhodne siedme stretnutie v Bostone.