Loptu vymení za golfovú palicu. Gareth Bale sa zúčastní turnaja v Pebble Beach

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Loptu vymení za golfovú palicu. Gareth Bale sa zúčastní turnaja v Pebble Beach

Futbalista po ukončení kariéry prepadol svojej vášni naplno.
Futbalista po ukončení kariéry prepadol svojej vášni naplno.Profimedia
Krátko po skončení kariéry si Gareth Bale (33) zmeria svoje golfové schopnosti s elitnými hráčmi. Budúci mesiac sa bývalá hviezda Walesu zúčastní podujatia PGA Tour v kalifornskom Pebble Beach. Bale to oznámil na svojom Instagrame.

Turnaj AT&T Pebble Beach Pro-Am s dotáciou 9 miliónov dolárov sa uskutoční 2.-5. februára. Medzi 156 golfovými profesionálmi budú hviezdy ako Matt Fitzpatrick, Jordan Spieth a Luke Donald, hrať budú aj amatéri. Okrem Balea sa v ňom predstavia aj herci Bill Murray a Jason Bateman.

Bale oznámil ukončenie svojej futbalovej kariéry začiatkom tohto roka. Bývalý najdrahší hráč sveta hral okrem iného za Southampton, Tottenham, Real Madrid, s ktorým päťkrát vyhral Ligu majstrov a trikrát španielsku ligu, a Los Angeles FC. So 111 zápasmi za národný tím a 41 strelenými gólmi je rekordmanom Walesu.

Jeho vášeň pre golf je známa už dlho. V minulosti oslavoval v národnom tíme s vlajkou s nápisom "Wales, golf, Madrid. V tomto poradí", čo nahnevalo fanúšikov Realu, ktorí mu vyčítali malú snahu vo farbách "bieleho baletu".