MONACObet liga spoznala ďalšieho zostupujúceho, Púchov zachraňoval remízu so šošonmi

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

MONACObet liga spoznala ďalšieho zostupujúceho, Púchov zachraňoval remízu so šošonmi

Aktualizované
2. liga odštartovala piatkovými súbojmi.
2. liga odštartovala piatkovými súbojmi.Profimedia
Predkrmom sobotnej bitky 28. kola o druhé miesto v Petržalke bol piatkový program zápasov MONACObet ligy. Po súboji na ihrisku Liptákov súťaž spoznala meno ďalšieho vypadávajúceho tímu. Žilinská rezerva si z Púchova odniesla bod.

Liptovský Mikuláš - Dolný Kubín 2:1

Tri kolá pred záverom sezóny strácal pätnásty Dolný Kubín na priečku zaručujúcu záchranu sedem bodov. Ak ešte chcel pomýšľať na udržanie sa v druhej najvyššej súťaži, musel v Liptovskom Mikuláši bodovať. Hosťom priala aj nedávna forma domáceho celku, ktorý prehral posledné štyri ligové duely.

Čo však zverencom trénera Korytářa do kariet nehralo, bola ich vlastná fazóna - naposledy sa totiž radovali z triumfu 10. marca. Odvtedy štyrikrát prehrali aj remizovali. Úvodná polhodina piatkového stretnutia patrila ghanskému legionárovi. Frank Appiah sa dvakrát presadil a hostiteľovi zabezpečil vedenie 2:0. To však pred polčasovým hvizdom skresal Portugalčan João Guimarães.

Ďalší priebeh už presný zásah neponúkol, čo znamená, že Dolný Kubín sa pridal k Spišskej Novej Vsi a s druhou najvyššou súťažou sa lúči. Tešiť sa z toho môžu štrnáste Malženice.

Dolný Kubín sa už nemôže zachrániť.
Dolný Kubín sa už nemôže zachrániť.Flashscore

Púchov - Žilina B 2:2

V Púchove bol na programe súboj tabuľkových susedov - na pôdu šiesteho mužstva zavítalo siedme žilinské "béčko". Fanúšikovia, ktorí si spomenuli na októbrový stret oboch celkov, mali od zápasu vysoké gólové očakávania. Niet sa čomu diviť, veď na jeseň šošoni rozdrvili súpera pomerom 6:2.

Prvá 45-minútovka ale májové hody veľmi nepredpovedala, skončila sa výsledkom 0:0. Zvyšná polovica merania síl ponúkla štyri gólové momenty, po dva na každej strane. Po nerozhodnom rezultáte si ani jeden z kádrov tabuľkovo príliš nepolepšil.

Ďalší výsledok:

Myjava – Malženice 1:1