ViOn zaznamenal druhé víťazstvo v sezóne, Trenčín doma zdolal Michalovce

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

ViOn zaznamenal druhé víťazstvo v sezóne, Trenčín doma zdolal Michalovce

Emeka rozhodol o výhre Trenčína.
Emeka rozhodol o výhre Trenčína.TASR
Futbalisti Trenčína vyhrali v sobotnom zápase 8. kola nadstavby Niké ligy v skupine o udržanie sa nad Michalovcami. Zlaté Moravce na domácej pôde zdolali Skalicu.

Trenčín - Michalovce 1:0

Trenčín potreboval vyhrať, aby mal ešte teoretickú šancu dostať sa na siedme miesto. Hneď na úvod ho podržal Vozinha pri nepríjemnej strele van Kessela. Domáci mali aj šťastie, keď v 25. minúte Chinonso Emeka mieril tesne vedľa vlastnej brány. Zakrátko každopádne správne trafil tú súperovu a dostal do AS do vedenia.

Presným pasom ho našiel Gong. Do prestávky mohol tento nigérijský útočník sám zvýšiť vedenie, opečiatkoval žrď. Michalovce držal nad vodou hlavne brankár Frelih, vo veľkých možnostiach si na ňom vylámali zuby Ibrahim, Kupusovič aj Uchegbe.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Zlaté Moravce - Skalica 1:0

Zlaté Moravce vyhrali druhý zápas v sezóne a znova sa o víťazný gól postaral skúsený útočník Marek Kuzma. Ideálne využil presný pas Mondeka. Richter zakrátko zneškodnil výbornú strelu Mášika smerujúcu pod hornú tyč. Brenkus chcel ViOn poslať do dvojgólového vedenia, po strele z priameho kopu bolo proti brvno.

Skalica sa dostala do veľkých príležitostí v druhom polčase. Najskôr Richter skvele zneškodnil pokus Smékala zblízka, ten už takmer oslavoval a v závere mu pri pokuse Gažiho dôležitým blokom pomohol obranca Suľa. ViOn už nejaký čas vie, že skončí posledný a vypadne. Skalica ukončí sezónu s určitosťou na deviatom mieste.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore
Aktuálna tabuľka v skupine o udržanie sa.
Aktuálna tabuľka v skupine o udržanie sa.Flashscore