Všetko je vyriešené, upokojuje Klopp po incidente so Salahom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Všetko je vyriešené, upokojuje Klopp po incidente so Salahom

Tréner a jeho zverenec sa dostali do slovného konfliktu.
Tréner a jeho zverenec sa dostali do slovného konfliktu.Profimedia
Tréner Jürgen Klopp (56) v piatok uviedol, že jeho spor s Mohamedom Salahom je úplne vyriešený a dodal, že vzťah s hviezdnym útočníkom nebude natrvalo poškodený. Kouč Liverpoolu sa dostal s egyptským futbalistom do roztržky minulý týždeň, k incidentu došlo pred nástupom 31-ročného útočníka na trávnik v sobotnom dueli Premier League proti West Hamu (2:2).

Klopp a Salah sa dostali do konfrontácie pri postrannej čiare. Keď bol Salah po zápase požiadaný, aby sa vyjadril k incidentu, egyptský reprezentant uviedol: "Ak prehovorím dnes, bude požiar. O týždeň neskôr Klopp povedal: "Nie je žiadny problém. Keby sme sa nepoznali tak dlho, neviem, ako by sme to riešili, ale rešpektujeme sa až príliš, takže to naozaj nie je nič vážne."

Klopp, ktorý na konci sezóny opustí Liverpool po takmer deviatich rokoch, dostal otázku, či by mal byť Salah súčasťou plánov nového trénera. Egypťan je súčasťou Liverpoolu od roku 2017. "Už som povedal, aký je to hráč. Že je neuveriteľný. Ale nemyslím si, že by som o tom mal hovoriť ja. Rozhodnú o tom iní ľudia, najmä Mo," prezradil Nemec.