Drugdová oslavuje zisk deblového titulu, Sabalenková vo finále neuspela

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Drugdová oslavuje zisk deblového titulu, Sabalenková vo finále neuspela

Sabalenková nedokázala zdolať Swiatekovú.
Sabalenková nedokázala zdolať Swiatekovú.Profimedia / Flashscore
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 4. mája?

22:30 - Madrid ovládla Swiateková, v repríze minuloročného finále odvrátila mečbaly Sabalenkovej.

19:50 - Hráči ŠK Blava 1928 Jaslovské Bohunice získali titul v slovenskej extralige 2024. Vo finále zvíťazili nad TK Slávia STU Bratislava 5:2. Pre klub je to vôbec prvý extraligový titul v tridsaťročnej histórii súťaže.

Vo dvojhrách postupne bodovali Martin Blaško, Róbert Gašparetz a Matej Maruščák, rozhodujúci bod vo štvorhre pridal pár Jozef Kovalík, Igor Zelenay. Za hosťujúci tím zvíťazili vo dvojhrách Norbert Gombos a Alex Molčan.

17:45 - Hráčky TK Slovan Bratislava získali titul v slovenskej extralige v ročníku 2024. Tím pod vedením kapitána Martina Zathureckého zdolal vo finále TK Kúpele Piešťany 5:2. 

Body pre víťaza postupne získali Anika Jašková, Nina Vargová, Anastasia Sobolievová a vo štvorhre páry Sobolievová s Viktóriou Hrunčákovou a Jašková s Vargovou. Za domáci tím bodovali Terézia Mĺkva a Julie Štruplová. Slovan sa zo zisku majstrovského titulu tešil už po pätnásty raz a v ženskej extralige je suverénne najúspešnejším tímom. V jeho tridsaťročnej histórii získal polovicu všetkých titulov.

17:02 - Mužskú štvorhru v Madride ovládli Korda s Thompsonom. Po 79 minútach si poradili s dvojicou Behar - Pavlásek 6:3 a 7:6 (7) a tešia sa zo spoločného prvenstva na španielskej "tisícke".

16:28 - Slovenka Salma Drugdová sa teší zo zisku deblového titulu. Počas soboty dokonca zvládla dva duely. S českou spoluhráčkou Ivanou Šebestovou najprv v semifinále zdolali duo Ananeová - Gadientová, následne si zahrali aj finále a opäť uspeli. V poslednej bitke turnaja v Osijeku pokorili domácu dvojicu Dernikovičová - Ivkovičová 6:0 a 6:2.

15:30 - Taliansky tenista Jannik Sinner sa odhlásil z turnaja ATP v Ríme. Dôvodom nútenej pauzy svetovej dvojky je zranenie bedra, pre ktoré odstúpil v tomto týždni z turnaja ATP v Madride. Stalo sa tak pred plánovaným štvrtkovým duelom štvrťfinále, v ktorom mal byť jeho súperom Félix Auger-Aliassime z Kanady.

10:42 - Sobota bude vo svete tenisu patriť najmä finále ženského turnaja v Madride. V súboji o trofej sa na antuke v metropole Španielska stretnú prvé dve hráčky rebríčka WTA - Iga Swiateková a Aryna Sabalenková. Štart titulovej bitky je naplánovaný na 18:30 SEČ. Viac v článku.

10:35- Madridská "tisícka" sa od 15:30 dočká vyvrcholenia podujatia mužskej štvorhry. Americko-austrálske duo Korda a Thompson vyzve uruguajsko-českú dvojicu Behar a Pavlásek.

10:28 - Slovenská tenistka Salma Drugdová sa v piatok v chorvátskom Osijeku napokon nepredstavila. Jej semifinálový duel štvorhry po boku českej spoluhráčky Ivany Šebestovej sa presunul na sobotu. O postup do finále spolu zabojujú proti britsko-švajčiarskej dvojici Ananeová - Gadientová.