Dallas potvrdil skvelú formu, zgustol si aj na Philadelphii. Ďalšia prehra Kansasu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Dallas potvrdil skvelú formu, zgustol si aj na Philadelphii. Ďalšia prehra Kansasu

Dallasu sa momentálne darí.
Dallasu sa momentálne darí.Profimedia
Dallas vyhral svoj piaty zápas po sebe a v 14. kole zámorskej NFL jasne porazil Philadelphiu. Kansas prehral tretí z ostatných štyroch duelov, zatiaľ čo San Francisco aj Baltimore zaznamenali svoje jubilejné desiate výhry.

Las Vegas Raiders - Minnesota Vikings 0:3

Stretnutie Las Vegas s Minnesotou sa skončilo pomerom 3:0. Ide o najmenej bodov v jednom súboji od novembra 2007, keď rovnakým výsledkom zdolal Pittsburgh hráčov Miami. To znamená, že ani jedno mužstvo nezaknihovalo touchdown. Naposledy sa bezbodová remíza 0:0 v riadnom hracom čase odohrala ešte v roku 1943 medzi Giants a Lions.

Chicago Bears - Detroit Lions 28:13

Chicago sa postaralo o veľké prekvapenie, keď zdolalo v tejto sezóne kvalitný Detroit. Bears odohrali podľa všetkého svoj najlepší duel aktuálneho ročníka, pričom žiaril rozohrávač Fields. Skompletizoval 19 z 33 prihrávok pre 223 yardov a takisto nabehal ďalších 58 yardov. Dokopy po zemi nazbieral 2021 yardov, cez hranicu 2000 sa dostal iba ako druhý quaterback Chicaga. Detroit si zapísal druhú prehru z ostatných troch duelov, Bears vyhrali piaty raz.

San Francisco 49ers - Seattle Seahawks 28:16

San Francisco vyhralo svoj 11. zápas so súpermi z rovnakej divízie po sebe, pričom rozohrávač Purdy odohral najlepšie stretnutie v kariére. Skompletizoval 19 z 27 prihrávok pre rekordných 368 yardov. Dvakrát prihral na touchdown a hodil jedno interception. Výborne hrala celá ofenzíva, keďže McCaffrey nazbieral 153 behových yardov, Samuel 150 a Aiyuk 126. 49ers vyhrali už svoj desiaty duel v sezóne a v tomto smere sú spoločne s Baltimorom, Philadelphiou a Dallasom najlepší v lige. Seattle prehral štvrtýkrát po sebe premiérovo za 14 rokov.

Kansas City Chiefs - Buffalo Bills 17:20

Kansas prehral druhýkrát v rade a tretí raz z ostatných štyroch súbojov, avšak tréner Reid po meraní síl neskrýval rozčarovanie z toho, čo sa stalo v závere. Chiefs skórovali touchdown a otočili skóre na 23:20, radosť im pre faul vydržala iba krátko. Kritika sa valí aj na rozohrávača Mahomesa, pretože Kansas prvýkrát odkedy je v tíme spoločne s Reidom, nie je medzi desiatimi najčastejšie skórujúcimi tímami. 

Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles 33:13

Dallas deklaruje, že hrá vo výbornej forme a rozohrávač Prescott je vážnym adeptom na ocenenie MVP sezóny. Cowboys zdolali doposiaľ najlepší tím ligy z Philadelphie jednoznačným spôsobom a vyrovnali sa mu v počte víťazstiev. Rovako desať ich majú ešte San Francisco a Baltimore. Dallas sa stal prvým tímom ročníka, ktorý nazbieral viac ako 400 bodov (421). Prescott presne prihral 24-krát pre 271 yardov a dva touchdowny. Eagles prehrali druhý raz po sebe a klesli na tretie miesto konferencie NFC. Aubrey sa stal prvým kickerom, ktorý v jednom stretnutí premenil 59 a aj 60-yardový field gól. V celej sezóne sa nepomýlil ani raz. Jeho zaujímavý príbeh si prečítajte v našom článku.

Ďalšie výsledky 14. kola:

Pittsburgh Steelers - New England Patriots 18:21

Baltimore Ravens - Los Angeles Rams 37:31 pp

Atlanta Falcons - Tampa Bay Buccaneers 25:29

Cincinnati Bengals - Indianapolis Colts 34:14

Cleveland Browns - Jacksonville Jaguars 31:27

New Orleans Saints - Carolina Panthers 28:6

New York Jets - Houston Texans 30:6

Los Angeles Chargers - Denver Broncos 7:24

Ďalší program 14. kola:

Miami Dolphins - Tennessee Titans (12.12. o 02:15)

New York Giants - Green Bay Packers (12.12. o 02:15)