Philadelphia prehrala tretí raz po sebe, Buffalo našlo recept na Dallas

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Philadelphia prehrala tretí raz po sebe, Buffalo našlo recept na Dallas

Aktualizované
Cook bol hlavným ťahúňom ofenzívy Buffala.
Cook bol hlavným ťahúňom ofenzívy Buffala.Profimedia
Základná časť NFL speje do svojho záveru a každé stretnutie je obzvlášť dôležité. Počas 15. kola mohli fanúšikovia znova sledovať zaujímavé stretnutia a výkony.

Seattle - Philadelphia 17:20

Philadelphia sa nachádza v zlej forme, pretože prehrala posledné tri zápasy a už dlho nezvýšila počet desiatich výhier. Seattle sa vrátil na priečky pre play-off, keďže rozhodol 28 sekúnd pred koncom po 29-yardovej prihrávke rozohrávača Locka, ktorú zachytil Njigba. Hosťujúci hviezdy quaterback Hurts bol pred stretnutím otázny, keďže bol chorý. Nakoniec nastúpil, ale skompletizoval len 17 z 31 prihrávok pre 143 yardov.

Las Vegas - LA Chargers 63:21

Predohrávka priniesla dominantnú výhru Las Vegas, tím stanovil svoj nový rekord v počte bodov. Doposiaľ bolo maximom pre Raiders 59 zo stretnutia proti Denveru z roku 2010. Zároveň Chargers nikdy nedostali viac bodov, ich najhorší duel v tomto ohľade bol pred 23 rokmi proti Rams (31:57).

Domáci vyhrávali po polčase 42:0, pričom Los Angeles sa presadilo prvý raz až za stavu 49:0, keď 79-yardový beh predviedol Palmer. Domáci rozohrávač O'Connell prihral na štyri touchdowny, dvomi sa prezentoval Tucker.

Cincinnati - Minnesota 27:24 pp

Minnesota vyhrávala po tretej štvrtine o štrnásť bodov, navyše skórovala aj tesne pred koncom, ale touchdown Higginsa a potvrdenie za jeden bod poslali stretnutie do predĺženia, v ktorom sa nakoniec tešili hráči Cincinnati, keďže field gólom rozhodol kicker McPherson. Za Vikings nastúpil na pozícii rozohrávača Mullens, ktorý je už štvrtým hráčom počas aktuálneho ročníka na tomto poste.

Detroit - Denver 42:17

Detroit vyhral desiaty zápas sezóny. Rozohrávač Jared Goff zaknihoval tri prihrávky na touchdown, čím vyrovnal svoje kariérne maximum. Až trikrát v end zóne našiel nováčika Sama LaPortu, ktorý z tohto pohľadu zažil najlepší duel od vstupu do NFL. Lions delí jediné víťazstvo od postupu do play-off, kde boli naposledy v roku 2016.

Miami - NY Jets 30:0

Miami vynulovalo hráčov Jets, ktorí prišli o šancu postúpiť do play-off, domáci zaznamenali desiatu výhru po sebe. Mostert sa postaral o dva touchdowny, čím zaokrúhlil svoj počet v tejto sezóne na dvadsať a vytvoril nový rekord organizácie. Doposiaľ ho držal Clayton s 18 v roku 1984.

Rozohrávač Tagovailoa nazbieral 224 yardov, raz sa sám presadil. Prvýkrát v sezóne chýbal wide receiver Hill, ktorý má poranený členok. Aktuálne má na konte 1 542 yardov, pričom sa môže stať prvým hráčom histórie na svojom poste, ktorý sa dostane na cez dvetisíc.

Buffalo - Dallas 31:10

Buffalo dokázalo vymazať veľmi silnú ofenzívu Dallasu a vyhralo dôležitý zápas. Bills uspeli ôsmy raz a posunuli sa na piatu priečku konferencie AFC, zatiaľ čo Cowboys sú tretí v NFC, prehrali prvý raz po piatich úspechoch. Žiaril domáci Cook, ktorý zaznamenal 179 behových yardov a vytvoril svoje kariérne maximum.

V podstate tým vynahradil prínos rozohrávača, keďže Allen skompletizoval iba 94 yardov. Prescott na druhej strane zaznamenal 194 yardov a jeden interception. Dallas doma vyhral všetkých sedem stretnutí, vonku má bilanciu 3-4. Zároveň zaznamenal z pohľadu ofenzívy najhorší duel ročníka, nazbieral len 195 yardov.

Jacksonville - Baltimore 7:23

Baltimore pokračuje vo víťazstvách a momentálne ich má už jedenásť, čo je spoločne so San Franciscom najviac v lige. Ravens tak poskočili na čelo konferencie AFC pred Miami či Kansas.

Na výhru stačili dva touchdowny, keďže výborne zahrala defenzíva a kicker Tucker sa postaral o jedenásť bodov. Okrem prehry je zlou správou pre Jacksonville aj fakt, že hviezdny rozohrávač Lawrence odišiel s podozrením na otras mozgu. 

Ďalšie výsledky 15. kola:

Indianapolis - Pittsburgh 30:13

Carolina - Atlanta 9:7

Cleveland - Chicago 20:17

Green Bay - Tampa Bay 20:34

New England - Kansas City 17:27

New Orleans - NY Giants 24:6

Tennessee - Houston 16:19 pp

Arizona - San Francisco 29:45

LA Rams - Washington 28:20