Súboj ťažkých váh pre Kansas, Philadelphia naďalej dominuje, Baltimore nedal šancu Seattlu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Súboj ťažkých váh pre Kansas, Philadelphia naďalej dominuje, Baltimore nedal šancu Seattlu

Vo Frankfurte sa tešili hráči Kansasu, ktorí zdolali Miami.
Vo Frankfurte sa tešili hráči Kansasu, ktorí zdolali Miami.Profimedia
V deviatom hracom dni zámorskej NFL sa na nemeckej pôde stretli Kansas a Miami, pričom sa tešili hráči Chiefs. Philadelphia vyhrala už svoj ôsmy zápas v sezóne. Baltimore sa jasnou výhrou dotiahol na čelo AFC. Nesmierne zaujímavý zápas videli diváci v Houstone.

Kansas City Chiefs - Miami Dolphins 21:14

V nemeckom Frankfurte sa stretli dva z najlepších tímov tejto sezóny. Ofenzíva Miami má najlepšie čísla, no proti silnejším súperom sa jej nedarí, čo sa potvrdilo aj tentoraz.

V prvom polčase Dolphins nezaznamenali ani jeden bod a prehrali ho 0:21. Karta sa síce neskôr obrátila, no celok z Floridy dokázal iba znížiť. Kansas vyhral už siedmy zápas a spoločne s Ravens je na čele konferencie AFC.

Baltimore Ravens - Seattle Seahawks 37:3

Baltimore totálne prevalcoval Seattle a spoločne s Kansasom je ne čele konferencie. Ravens prežívajú výborný úvod sezóny, zatiaľ prehrali len dvakrát. Vyhrali štvrtý raz po sebe a po Miami skórovali najvyšší počet bodov (239), pričom ich dokopy inkasovali len 142, čo je najlepšie číslo v celej NFL.

Houston Texans - Tampa Bay Buccaneers 39:37

Nesmierne zaujímavý a nečakaný priebeh malo stretnutie v Houstone, v ktorom žiaril nováčik Stroud. Rozohrávač domácich zaznamenal fantastické čísla. Skompletizoval 30 zo 42 prihrávok pre 470 yardov a päťkrát prihral na touchdown. Hostia vyhrávali 46 sekúnd pred koncom 37:33, ale skvelá posledná hra priniesla skórovanie Della a Texans sa mohli radovať.

Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys 28:23

Domáci rozohrávač Jalen Hurts zaznamenal 207 yardov a dva touchdowny, ale v stretnutí sa zranil, keď dostal zásah priamo do ľavého kolena. Napriek tomu duel dohral a jeho zdravotný stav ostáva zatiaľ otázny. Philadelphia zaznamenala ôsmu výhru v sezóne a v tomto ohľade je najlepším tímom súťaže, ako aj konferencie NFC.

Cincinnati Bengals - Buffalo Bills 24:18

Cincinnati pokračuje v tradícii zlého úvodu v sezóne a následne zlepšených výsledkov, keďže vyhralo štvrtýkrát v rade a celkovo piaty zápas, naďalej tak stúpa tabuľkou. Buffalo na druhej strane prehralo tretí z ostatných piatich duelov a výrazne zaostáva za vysokými očakávaniami.

Ďalšie výsledky 9. kola:

Pittsburgh Steelers - Tennessee Titans 20:16

New Orleans Saints - Chicago Bears 24:17

New England Patriots - Washington Commanders 17:20

Green Bay Packers - Los Angeles Rams 20:3

Cleveland Browns - Arizona Cardinals 27:0

Atlanta Falcons - Minnesota Vikings 28:31

Carolina Panthers - Indianapolis Colts 13:27

Las Vegas Raiders - New York Giants 30:6

Ďalší program 9. kola:

New York Jets - Los Angeles Chargers (7.11. o 02:15)