Cowboys druhýkrát nadelili debakel Giants, Lions ovládli prestrelku, prehra Patriots

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Cowboys druhýkrát nadelili debakel Giants, Lions ovládli prestrelku, prehra Patriots

Cowboys na ihrisku dominovali.
Cowboys na ihrisku dominovali.Profimedia
V desiatom kole zámorskej NFL potvrdili výbornú formu Detroit Lions, ktorí vyhrali siedmy raz v sezóne. Dallas Cowboys znova nedali žiadnu šancu hráčom NY Giants. Zlá forma New England Patriots pokračuje.

New England Patriots - Indianapolis Colts 6:10

Stretnutie v nemeckom Frankfurte diváka ofenzívneho futbalu sklamalo, pretože videli iba jediný touchdown a to už v prvej štvrtine, keď skóroval Taylor. Po úvodných pätnástich minútach bol stav 3:7, následne v ďalších troch hracích dejstvách dokopy skórovali mužstvá dvomi field gólmi iba šesť bodov. Patriots pokračujú v katastrofálnej sezóne a prehrali už ôsmykrát.

Jacksonville Jaguars - San Francisco 49ers 3:34

Ofenzíva Jacksonvillu veľmi prekvapivo vyšla takmer naprázdno, keďže skóroval iba kicker McManus. Jeho náprotivok Moody premenil tri field góly a trikrát pridal potvrdenie na touchdown. San Francisco vyhralo šiesty zápas a stúpa tabuľkou, rovnakú bilanciu majú paradoxne aj Jaguars, ktorí ťahali sériu piatich víťazstiev po sebe.

Los Angeles Chargers - Detroit Lions 38:41

Divoká prestrelka sa odohrala v Los Angeles. Oba tímy sa celý čas držali výsledkovo v tesnej blízkosti a ani jeden nemal výraznejší náskok. Na domácej strane zaznamenal dva touchdowny Allen, za hostí Gibbs. Chargers v štvrtej štvrtine vyrovnali na 38:38, ale s uplynutím poslednej sekundy premenil field gól kicker Patterson a rozhodol o tom, že Detroit vyhral už svoj siedmy zápas. Viac výhier má v celej NFL iba Philadelphia.

Dallas Cowboys - New York Giants 49:17

Ofenzíva Dallasu totálne zdemolovala súpera, nasúkala mu 49 bodov a sedem touchdownov. Dva z nich zaznamenal Lamb, ktorý sa neskôr označil ako najlepší receiver súťaže. Jeden skóroval aj rozohrávač Prescott. Lamb zachytil jedenásť prihrávok pre celkovo 151 yardov, čím sa stal prvým hráčom histórie s aspoň desiatimi zachyteniami a 150 yardami v troch stretnutiach po sebe. V tejto sezóne sa oba tímy stretli druhý raz, pričom úvodné stretnutie vyhrali Cowbyos takisto vysoko 38:0. 

Ďalšie výsledky 10. kola:

Chicago Bears - Carolina Panthers 16:13

Tampa Bay Buccaneers - Tennessee Titans 20:6

Pittsburgh Steelers - Green Bay Packers 23:19

Minnesota Vikings - New Orleans Saints 27:19

Cincinnati Bengals - Houston Texans 27:30

Baltimore Ravens - Cleveland Browns 31:33

Arizona Cardinals - Atlanta Falcons 25:23

Seattle Seahawks - Washington Commanders 29:26

Las Vegas Raiders - New York Jets 16:12

 

Ďalší program 10. kola:

Buffalo Bills - Denver Broncos (14.11. o 02:15)