Philadelphia v repríze Super Bowlu porazila Kansas, žiaril Hurts

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Philadelphia v repríze Super Bowlu porazila Kansas, žiaril Hurts

Aktualizované
Baltimore aj Detroit vyhrali už ôsmy raz, teší sa aj Buffalo.
Baltimore aj Detroit vyhrali už ôsmy raz, teší sa aj Buffalo.Profimedia
V 11. kole zámorskej NFL vyhrali hráči Detroitu aj Baltimoru, pričom pre oba tímy to bol ôsmy úspešný zápas v sezóne. Buffalo porazilo na domácej pôde NY Jets. Šláger a zároveň repríza posledného Super Bowlu medzi Kansasom a Philadelphiou dopadla lepšia pre Eagles.

Kansas City Chiefs - Philadelphia Eagles 17:21

V repríze posledného Super Bowlu uspela Philadephia a vyhrala už deviaty zápas v sezóne, vďaka čomu je na čele konferencie NFC, zatiaľ čo Kansas klesol na tretie miesto v AFC. Prehral dva z ostatných troch vystúpení. Po prvom polčase síce Chiefs vyhrávali 17:7, ale v druhom sa im nepodarilo zaznamenať ani jeden bod. Eagles potvrdili, že majú prepracovanú defenzívu. Po slabšom úvode zažiaril rozohrávač hostí Jalen Hurts, pretože sám skóroval oba touchdowny v tretej a štvrtej štvrtine.

Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals 34:20

Baltimore pokračuje vo výbornom výkone a má najviac výhier zo svojej konferencie AFC, pričom je na celkovom prvom mieste. Iba Ravens a Philadelphia s Detroitom zvíťazili osemkrát. Domáci porazili aj silné Cincinnati a odčinili predošlú prehru proti Clevelandu. Bengals prehrali druhý raz po sebe a začínajú klesať tabuľkou. Navyše sa im zranil hviezdny rozohrávač Joe Burrow, ktorý by mal byť mimo hry až do konca základnej časti.

Detroit Lions - Chicago Bears 31:26

Detroit potvrdzuje, že môže pomýšľať na najvyššie priečky. Vyhral už ôsmy raz a dotiahol sa v konferencii NFC na vedúcu Philadelphiu, ktorá sa v pondelkovom šlágri predstaví proti Kansasu. Lions to však nemali vôbec jednoduché, keďže výhru si uchmatli až v závere. Za stavu 14:26 zaznamenali v poslednej trojminútovke až dva touchdowny a všetko korunoval Hutchinson cez safety.

Buffalo Bills - New York Jets 32:6

Buffalo si napravilo chuť, pretože prehralo ostatné dva zápasy a z posledných piatich uspelo len druhý raz. Tentoraz však hráči Bills nedali šancu súperovi, dovolili mu iba jeden touchdown. Zažiaril kicker Bass, autor štrnástich bodov za štyri úspešné field góly a dve potvrdenia.

Ďalšie výsledky 11. kola:

Carolina Panthers - Dallas Cowboys 10:33

Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers 13:10

Green Bay Packers - Los Angeles Chargers 23:20

Houston Texans - Arizona Cardinals 21:16

Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans 34:14

Miami Dolphins - Las Vegas Raiders 20:13

Washington Commanders - New York Giants 19:31

San Francisco 49ers - Tampa Bay Buccaneers 27:14

Los Angeles Rams - Seattle Seahawks 17:16

Denver Broncos - Minnesota Vikings 21:20